TaiZhou Yafeng non-woven fabric craft Co.,ltd

Om os

TaiZhou Yafeng non-woven Fabric Craft Factory er en professionel producent, som er beliggende i Huangyan, Taizhou by, Zhejiang-provinsen. Vi specialiserede os i produktion og eksport af filtdekoration og carft, herunder filtpose, filtkurv, filtbordartikel, filtjulsdekoration, Påske dekoration, Halloween dekoration, filt hund senge og ledet træ håndværk ect. Vores produkter er solgt til mange lande, og vi har et godt omdømme både på Kina og på oversøiske markeder.

Vores designer og QC-team for 100% garanteret tilfredshed. Nu har vi en stor produktionslinje. 15 laserskæremaskiner og 20 symaskiner, 100 arbejdere og ca. 1500 kvadratmeter produktområde.

For os er der ingen store eller små kunder eller små eller store projekter. Alle kunder og deres projekter behandles rettidigt med service af høj kvalitet og overlegne produkter. Kvalitet er altid vores højeste prioritet. Vores endelige mål er at hjælpe vores kunder for at spare omkostninger og sikre kvalitet. Velkommen til at besøge prettydeco. Håber virkelig at etablere et venligt forretningsforhold med dig.


Forespørgsel

Forespørgsel